О методике определения порайонных различий уровней хозяйственного развития - Л. А. Валесян; Нелли Барсегян (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Հասարակական արտադրության տարածքային կառուցվածքը հետազոտելիս օգտվում են «տնտեսական զարգացման մակարդակ» հասկացությունից: Սակայն ցարդ այդ հասկացության բովանդակության մասին միասնական կարծիք չկա: Դեռևս մշակված չէ նաև մակարդակների գնահատման բոլորի կողմից ընդունված մեթոդիկա:
Keywords: Geography; Anthropology; Recreation; Economic Theory; Geography; Վիճակագրություն; H Social Sciences