Словообразовательные значения и словообразовательные категории - Р. С. Манучарян (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Բառակազմական նշանակությունը (իմաստը) մի շարք բաղադրված (ածանցված) բառերի կառուցվածքային բաղադրամասերի ընդհանուր իմաստային հարաբերությունն է, որը հիմնված է այդ և համապատասխան բաղադրող բառերի համահարաբերակցության վրա: Բառակազմական կարգը, բառակազմական նշանակության ընդհանրության հիման վրա, միավորում է տարբեր եղանակներով և ածանցներով կազմված բառերի շարքեր:
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature