Сущность штрафа как меры наказания - Тадевосян, 3. А. (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Քրեական պատիժը, որը կիրառվում է հանցագործութուն կատարած անձի նկատմամբ, ունի ներգործության տարբեր տարրեր՝ կախված հասարակության համար հանցագործության վտանգավորության աստիճանից, հանցագործի անձից և պատասխանատվությունը մեղմացնող կամ ծանրացնող հանգամանքներից:
Keywords: Law