Функционирование видо-временных форм глагола в активной и пассивной конструкциях в армянском языке - Наталия Козинцева (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Հայերենի ներգործական և կրավորական ստորոգյալով նախադասություններում ուսումնասիրվում են ներկայի, անցյալ անկատարի, անցյալ կատարյալի, անցյալ վաղակատարի արտահայտած նշանակությունները: Նշված բայական ձևերի գործառնության օրինաչափությունները դիտվում են գեղարվեստական արձակից, լրագրային հոդվածներից և գիտական աշխատություններից քաղված նյութերում:
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature