Еще раз о происхождении имени «Павликиане» - Р. М. Бартикян (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Պավլիկյան շարժման պատմությամբ այս կամ այն չափով զբաղված մասնագետները անդրադարձել են նաև շարժման անվանմանը: Արտահայտվել են բազմաթիվ իրարամերժ կարծիքներ, որոնք հավաստում են այդ հարցի վերաբերյալ աղբյուրներում եղած տեղեկությունների բազմազանությունը:
Keywords: History; Medieval History; D History