Набивные завесы в Эчмиадзинском собрании - Зепюр Тараян (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Էջմիածնի վեհարանի հավաքածուում աստվածաշնչային և ավետարանային տեսարաններով հայկական դաջածո եկեղեցական վարագույրները թեև վաղ քրիստոնեական շրջանում ընդունված եկեղեցական պարագաներ են, սակայն ստեղծվել են XVIII դ.:
Keywords: B Philosophy; Psychology; Religion; BL Religion; N Fine Arts; NX Arts