Формирование армянского глагола - М. Р. Мелкумян (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Հայերենի ընձեռած նյութի հիման վրա նպատակ է դրվում բացահայտել հայոց լեզվի բայական համակարգի հիմնական առանձնահատկությունները, որոշվում է բայի կառուցվածքի առաջացման նախապայմանները և զարգացվում բայական ձևերի կազմավորման հետևողական ըմբռնում:
Keywords: Philology; Linguistics; Language and Literature