К вопросу об объекте преступлений против жизни по советскому уголовному праву - Р. 3. Авакян (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Իրավաբանական գրականության մեջ ոչ բավարար տեղ է հատկացվում հասարակական հարաբերությունների բաղկացուցիչ մասերի վերլուծությանը, որի հետևանքով լրիվ չի բացահայտվում կոնկրետ հանցագործության օբյեկտի հասկացությունը: Հոդվածում տրվում է կյանքի դեմ ուղղված հանցագործությունների (սպանության բոլոր տեսակներն ու ինքնասպանության հասնելը) օբյեկտի վերլուծությունը:
Keywords: Law