Привлечение старой технической интеллигенции к социалистическому строительству в Советской Армении - А. К. Григорьянц (ՀՍՍՀ ԳԱ հրատ․)
Հայաստանի սոցիալիստական շինարարության մեջ հին տեխնիկական ինտելիգենցիայի ներգրավման հարցը դրվել էր Հայաստանում սովետական իշխանության հաստատման առաջին իսկ օրերից; Այդ առումով օգտագործվեցին կոմունիստական կուսակցության լենինյան տակտիկան հին, բուրժուական ինտելիգենցիայի նկատմամբ և ռուսական պրոլետարիատի փորձը այդ տակտիկայի կիրառման գործում:
Keywords: История; Политология; Социальные науки