Կենսադիմադրության սպեկտրազննումը ջերմային և էլեկտրական ազդեցությունների դեպքում՝ մշակված ախտորոշիչ սարքի միջոցով - Ն. Դ. Եզակյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ներկայացված են մի քանի սպեկտրազննումների ամփոփ վիճակագրություններ, որոնք ստացվել են մեր կողմից մշակված ախտորոշիչ սարքի միջոցով: Представлен обзор нескольких спектроскопических статистических данных, которые были получены с помощью разработанного нами диагностического устройства. A summary of several spectroscopy statistics data obtained by the developed by us diagnostic device is presented. The device can be connected to a computer.
Keywords: Technology