The Role Of Factors Affecting Subscribers’ Decision-Making Process In Increasing The Competitiveness Of Telecom Companies: The Case Of Armenia - Poghosyan, Mariam
Հեռահաղորդակցության ոլորտն աճում է սրընթաց արագությամբ: Կապի ոլորտի կազմակերպությունների միջև էլ մրցակցությունը բարձր է. նրանք մրցակցում են ինչպես գնով, այնպես էլ որակով, սպառողների պահանջների բավարարման, բավարարվածության և հավատարմության ձևավորման համար: Հաճախորդների առօրյա պահանջմունքների բավարարումը, նրանց կարծիքների դիտարկումն էական նշանակություն ունի հատկապես կապի ոլորտի կազմակերպությունների համար՝ հաշվի առնելով նրանց կողմից հանրային ծառայություններ մատուցելը: Հետևաբար, արդիական է դառնում ՀՀ կապի ոլորտի բաժանորդների կողմից կայացվող որոշումների վրա ազդող գործոնների ուսումնասիրությունը: Сектор телекоммуникаций растет все быстрее и быстрее. А конкуренция между телекоммуникационными компаниями высока; они конкурируют как по цене, так и по качеству, за удовлетворение потребностей потребителей, их удовлетворение и создание лояльности. Удовлетворение повседневных потребностей клиентов и учет их отзывов играют важную роль, особенно для операторов связи, учитывая тот факт, что они являются поставщиками государственных услуг. Следовательно, становится актуальным изучение факторов, влияющих на решения, принимаемые абонентами телекоммуникационного сектора Армении.
Keywords: Social Sciences