Լարմամբ ղեկավարվող գեներատորի ճշտության մեծացման մեթոդ - Ա. Ա. Մարտիրոսյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ներկայացված է լարմամբ ղեկավարվող գեներատորի (ԼՂԳ) ճշտության մեծացման մեթոդ։ Խառը ազդանշանային ինտեգրալ սխեմաների (ԻՍ) արագագործության և կայունության մեծացման գործում շատ մեծ է ԼՂԳ-ի դերը։ Представлен метод повышения точности генератора, управляемого напряжением (ГУН). Роль ГУНа при увеличении скорости и стабильности смешанных сигнальных интегральных схем высока. A method of increasing the accuracy of a voltage-controlled oscillator (VCO) is presented. The role of VCO is very important in increasing the speed and stability of the mixed signal integrated circuits (IC).
Keywords: Electrical engineering; Electronics; Nuclear engineering; Technology