Թեղուտի նախապես մեխանաակտիվացված մոլիբդենիտային խտանյութից ֆերոմոլիբդենի ստացման գործընթացի հետազոտումը - Է. Գ. Զաքարյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Քննարկվում է Թեղուտի հարստացուցիչ ֆաբրիկայում արտադրվող մոլիբդենիտային խտանյութից ֆերոմոլիբդենի ստացման գործընթացը:Обсуждаются вопросы получения ферромолибдена из молибденитового концентрата, полученного из обогатительных фабрик Техута.The issues on obtaining ferromolybdenum from molybdenite concentrate obtained from the Teghut beneficiating plants are discussed.
Keywords: Mining engineering; Metallurgy; Technology