Տարբեր ծակոտկենությամբ եռակալված, ծռման ենթարկված շերտերի շրջանային լարումների որոշման առանձնահատկությունները - Ն. Գ. Հակոբյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկվել է եռակալված նյութից տարբեր ծակոտկենությամբ շերտերի մաքուր ծռումը հարթ դեֆորմացման պայմաններում: Рассматривается чистый изгиб полосы из спеченного неупрочняющегося материала в условиях плоской деформации. A pure bending of a strip of sintered non-reinforced material under the conditions of planar deformation is considered.
Keywords: Technology; Mechanical engineering and machinery