Սպեկտրաչափական ֆոտոդետեկտորի ֆունկցիոնալ հնարավորությունների հետազոտումը - Դ. Ս. Խուդավերդյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Հետազոտվել են p+ (PtSi) - n (Si) - p+ (Si) կառուցվածքներում ֆոտոէլեկտրոնային գործընթացները: Исследованы фотоэлектронные процессы в p+ (PtSi) - n (Si) - p+ (Si) структурах. The photoelectronic processes in p+ (PtSi) - n (Si) - p+ (Si) structures are studied.
Keywords: Electrical engineering; Electronics; Nuclear engineering; Technology