Методы автоматического распознавания модуляций и их сравнительный анализ - А. М. Тантушян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Исследованы методы автоматического распознавания модуляций и проведен их сравнительный анализ, позволяющий сделать обоснованный выбор того или иного метода для дальнейшей разработки алгоритма при решении задачи автоматического распознавания модуляций для аналоговых и цифровых модуляций в среде графического программирования LabVIEW.Նկարագրված են մոդուլացումների ավտոմատացված ճանաչման մեթոդները, և ներկայացված է դրանց համեմատական վերլուծությունը, որը հնարավորություն է տալիս կատարել այս կամ այն մեթոդի հիմնավորված ընտրություն՝ LabVIEW գրաֆիկական ծրագրավորման միջավայրում հետագա անալոգային և թվային մոդուլացումների դեպքում ՄԱՃ խնդրի լուծման ալգորիթմ մշակելու համար։Automatic modulation recognition methods are described and their comparative analysis is presented, allowing to make a justified choice of some method for the future development of an algorithm in the LabVIEW graphical programming environment for analogue and digital signals to solve the AMR problem.
Keywords: Electrical engineering; Electronics; Nuclear engineering; Technology