Արագագործ լարման կայունարարի ելքային ազդանշանի գերլարումների փոքրացման մեթոդ - Ա. Ա. Մարտիրոսյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ներկայացված է արագագործ լարման կայունարարի ելքային ազդանշանի գերլարումների փոքրացման մեթոդ։ Представлен метод снижения перенапряжений выходного сигнала высокочастотного стабилизатора напряжения.A method of decreasing the overvoltage in the output signal of a high speed voltage regulator is presented.
Keywords: Electrical engineering; Electronics; Nuclear engineering; Technology