Երկաթ-քրոմ հիմքով ամրանավորված փոշեհամաձուլվածքի շփական հատկությունների հետազոտումը - Հ. Ս. Պետրոսյան; Է. Գ. Համբարձումյան; Լ. Զ. Գալստյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Մշակվել է Fe-Cr հիմքով հակաշփական նշանակությամբ փոշեկոմպոզիտային նյութերի ստացման տեխնոլոգիա: Разработана технология получения порошковых композиционных материалов на основе матрицы Fe-Cr антифрикционного назначения. A technology for obtaining powder composite materials based on the antifrictionpurpose matrix Fe-Cr is developed.
Keywords: Mining engineering; Metallurgy; Technology