FPGA-ի միջոցով մոդուլյար բազմապատկիչների սինթեզման արդյունքների գնահատումը և վերլուծությունը - Գ. Տ. Կիրակոսյան; Ա. Կ. Սաղաթելյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկված են արագագործության տեսակետից արդյունավետ մնացորդային դասերի համակարգում տարբեր սկզբունքներով նախագծված մոդուլյար բազմապատկիչների սինթեզման արդյունքները ծրագրավորվող տրամաբանական ինտեգրալ սխեմաների (FPGA-Field-Programmable Gate Array) միջոցով, և կատարված է այդ սինթեզումների համեմատական վերլուծությունը FPGA-ռեսուրսների օգտագործման և սարքերի արագագործության տեսակետից: Рассмотрены результаты синтеза FPGA (FPGA-Field-Programmable Gate Array) модулярных умножителей, эффективных с точки зрения быстродействия и спроектированных разными принципами в системе остаточных классов. Произведена сравнительная оценка этих реализаций с точки зрения быстродействия и использования ресурсов FPGA. The results of modular multiplier synthesis efficient in terms of fast performance designed by different principles in residual classes on FPGA(Field-Programmable Gate Array) are considered. A comparative analysis of these implementations in terms of performance and use of the FPGA resources is carried out.
Keywords: Electrical engineering; Electronics; Nuclear engineering; Technology