Մնացորդային դասերի համակարգում m=2k մեդուլով բազմապատկման սարքերի նախագծում - Ա. Կ. Սաղաթելյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկված են արագագործության տեսակետից արդյունավետ մնացորդային դասերի համակարգում m=2k մոդուլով բազմապատկման գործողության ալգորիթմը, սարքի (մոդուլային բազմապատկիչների) կառուցվածքային սխեման` նախագծման և տրամաբանական սինթեզման ժամանակակից միջոցների կիրառմամբ: Рассмотрены эффективный, с точки зрения быстродействия, алгоритм и структурная схема устройства умножения по модулю m=2k в системе остаточных классов с применением современных методов проектирования и логического синтеза. An efficient, in terms of fast performance, algorithm anda blockdiagram of a multiplication device by the module m = 2k in the system of residual classes by using modern methods of design and logic synthesis are considered.
Keywords: Technology