Ֆերոէլեկտրիկ-օքսիդ-կիսահաղորդիչ կառուցվածքի բնութագրերը ըստ հաճախության մոդուլացված լուսային ազդանշանի ռեժիմում - Լ. Հ. Սուքոյան; Վ. Վ. Բունիաթյան; Տ. Վ. Վադունց (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Տեսականորեն հետազոտվել են ունակային սկզբունքով աշխատող ֆերոէլեկտրիկ–օքսիդ-կիսահաղորդիչ կառուցվածքի ֆոտոզգայնության մեխանիզմներն ու ընթացող օպտիկա-ֆիզիկական երևույթներն ըստ ինտենսիվության / հաճախականության մոդուլացված լույսի ազդման դեպքում: Теоретически исследована фоточувствительность ферроэлектрик-оксид-полупроводник структур, работающих по емкостному принципу под воздействием модулированного по частоте/интенсивности светового луча. The photosensitivity of the ferroelectric-oxide-semiconductor structures operating by the capacitive principle under the influence of the frequency intensity of modulated light beam is theoretically investigated.
Keywords: Technology