Պատահական թեստավորման հարմարվողական ալգորիթմ - Լ. Գ. Կարապետյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Առաջարկվում է պատահական թեստավորման հարմարվողական մեթոդ, որը նախատեսված է ոչ կետային տեսակի ձախողման պատկերներ ունեցող մուտքային տիրույթներով ծրագրային միջոցների համար: Предлагается метод адаптивного случайного тестирования, который предназначен для тестирования программных средств с неточечным изображением отказов входной области. A method for adaptive random testing is proposed for testing softwares with non-point types of patterns of failure-causing inputs.
Keywords: Technology