Հիշողության նմուշների կառուցվածքային մոդելի ավտոմատ դուրսբերումը գրաֆիկական GDSII ձևաչափի ֆայլից - Կ. Ս. Ամիրխանյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Տրված է ծրագրային հոսքի (ԾՀ) նկարագրությունը (program flow), որը հնարավորություն է տալիս ավտոմատ կերպով ստանալ ստատիկ պատահական դիմումով հիշողության (ՍՊԴՀ) նմուշի կառուցվածքային մոդելը այդ հիշողության նմուշի արտադրության մեջ օգտագործվող GDSII (Graphic Database System) ձևաչափով ներկայացված ֆայլից: Представлена программная среда, которая позволяет в автоматическом режиме извлечь структурную модель образца статической памяти из используемого в производстве файла графического формата GDSII. A program flow is presented which allows to automatically extract the structural model of SRAM instance from the graphical file GDSII.
Keywords: Technology