Արտաքին շնչառության պարամետրերի չափիչ սարք - Ռ. Հ. Սիմոնյան; Ն. Դ. Եզակյան; Ա. Գ. Ղուլյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Նկարագրված է հաստատուն ջերմաստիճանի` հողմաչափի սկզբունքով աշխատող արտաքին շնչառության պարամետրերի չափիչ սարքը: Բերված է չափիչի կառուցվածքային սխեման, բացատրված է որոշ հանգույցների աշխատանքը, և տրված են հիմնական տեխնիկական պարամետրերը: Описано устройство для измерения внешнего дыхания на основе анемометра постоянной температуры. Приведены структурная схема и основные технические параметры. Дается описание работы нескольких узлов. A device for measuring the parameters of external respiration based on the operation principle of a constant temperature anemometer is described. The block diagram and the main technical parameters are introduced. The operations of some nodes are described.
Keywords: Technology