Լարումների կախվածությունը զոդման եղանակից և զոդակարի հաստությունից - Ն. Գ. Հովսեփյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Փորձնական եղանակով որոշված են լարումների մեծությունները, որոնք առաջանում են բարձր հաճախականության հոսանքով և պաշտպանիչ գազային միջավայրում կարծր համաձուլվածքից և պողպատից զոդված նմուշներում: Экспериментальным путем определены величины напряжений, образующихся при пайке образца твердого сплава и стали на установке ТВЧ и в защитной газовой среде. The value of the voltage formed during alloy brazing and a sample of solid steel is experimentally determined on the HD and protective gas environment.
Keywords: Technology