A quick area estimation method for RTL compilers - L. A. Martirosyan (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
A quick area estimation method for designs generated by RTL compilers which is based on polynomial interpolation is proposed. It is applied to in industrial RTL compilers. This paper shows that the processed method provides higher accuracy, than other quick area estimation methods for RTL compilers. Ներկայացվում է RTL կոմպիլյատորների միջոցով գեներացված RTL նկարագրությունների մակերեսի արագ գնահատման մեթոդ, որը հիմնված է պոլինոմիալ ինտերպոլյացիայի վրա: Այն փորձարկվել է արդյունաբերական RTL կոմպիլյատորների վրա: Ցույց է տրվում, որ մշակված մեթոդը, համեմատած RTL կոմպիլյատորների մակերեսի գնահատման այլ մեթոդների հետ, ապահովում է ավելի բարձր ճշտություն: Предлагается метод быстрой оценки площади схем, генерируемых RTL компиляторами, который основан на полиномиальной интерполяции. Метод был применен в про- мышленных RTL компиляторах. Показано, что разработанный метод обеспечивает более высокую точность по сравнению с другими методами быстрой оценки площади для RTLкомпиляторов.
Keywords: Technology