Բեռնվածքի անկման անցման եղանակները էլեկտրական բեռնվածքի գրաֆիկի կարգավորման ռեժիմում աշխատող տարատիպ էներգետիկական կազմով կոնդենսացիոն էլեկտրակայանի համար - Ո. Զ. Մարուխյան; Ա. Ս. Առաքելյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Տրված էներգետիկական կազմով էլեկտրակայանի համար դիտարկվել ենբեռնվածքի անկման անցման եղանակները, և իրականացվել է այդ էլեկտրական բեռնվածքի լավարկային բաշխում տվյալ էլեկտրակայանի ագրեգատների միջև՝ կախված բեռնվածքի անկման տևողությունից: Рассмотрены способы прохождения провала нагрузки для электрической станции данного энергетического состава. Произведено оптимальное распределение нагрузки между агрегатами станции с учетом длительности провала нагрузки. The least load passage modes for TPP that regulates electric loads are considered and optimal load distribution is performed.
Keywords: Technology