Հեռավոր օբյեկտների վերահսկման համակարգ - Ա. Ա. Սանոյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Նկարագրված է ազդանշանային համակարգ, որը կատարում է հեռավոր օբյեկտների պարամետրերի չափում և հաղորդում է տեղեկությունը գլխավոր կայան: Փաթեթային կոդավորված ազդանշանը հաղորդվում է նախօրոք ընտրված թույլատրելի ռադիոհաճախականություններից մեկով և պարունակում է տեղեկություն տարբեր տիպի տվիչների մասին: Представлена система передачи сигналов, которая измеряет параметры дальних объектов и передает информацию в центральный пункт. Сверточно-кодированный сигнал передается по предварительно выбранному разрешенному радиоканалу и содержит информацию о состоянии разных датчиков.A signal transmitting system which measures parameters of distant objects and sends information to the central station is described. Convolutional code signal is transmitted over preliminary selected legal radio channel containing information about sensors state.
Keywords: Technology