Տեղեկատվական ցանցերում գրոհների հայտնաբերման ավտոմատացված միջոցների նախագծում նեյրոցանցերի միջոցով - Ա. Յու. Ղազարյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Տեղեկատվական ցանցերում արտաքին գրոհների հայտնաբերման նպատակով նախագծվել է ծրագրային փաթեթ: Ծրագրային փաթեթում կիրառված են արհեստական նեյրոցանցեր, որոնց միջոցով կարելի է դուրս բերել նոր և ձևափոխված գրոհներ: В целях выявления внешних атак в информационных сетях спроектирован программный пакет. В программном пакете использованы искусственные сети, с помощью которых можно выявить новые и модифицированные атаки. To reveal external attacks in information networks, a software package is designed. Artificial networks are used and with their help it is possible to reveal the new and modified attacks.
Keywords: Technology