ՍԻՄՊԼԵՔՍ ԵՂԱՆԱԿԻ և ԴԻՆԱՄԻԿ ԾՐԱԳՐԱՎՈՐՄԱՆ ՄԵԹՈԴՆԵՐԻ ԿԻՐԱՌՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԻ ԱՐԴՅՈՒՆԱՎԵՏՈՒԹՅԱՆ ԳՆԱՀԱՏՈՒՄ - Մ. Ա. Գալստյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Ներկայացվել է քիմիական տեխնոլոգիական գործընթացի օպտիմալ կառավարման խնդրի դինամիկ ծրագրավորման մեթոդով լուծման մոդելը: Կատարվել է նաև սիմպլեքս և դինամիկ ծրագրավորման մեթոդների կիրառությունների դեպքում համեմատական վերլուծություն ըստ իրականացվող գործողությունների քանակի:
Keywords: Technology