ԲԱՆԿԻ ԱԿՏԻՎԱՅԻՆ ՊՈՐՏՖԵԼԻ ՕՊՏԻՄԱԼԱՑՄԱՆ ԵՎ ԱՊԱՀՈՎԱԳՐԱԿԱՆ ԸՆԿԵՐՈՒԹՅԱՆ ԳՈՐԾԱՌՆՈՒԹՅԱՆ ՀՈՒՍԱԼԻՈՒԹՅԱՆ ԳՆԱՀԱՏՄԱՆ ԱՎՏՈՄԱՏԱՑՈՒՄ - Ա. Ս. Խաչատրյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկված են ժամանակակից կազմակերպչական համակարգերի կառավարման պրակտիկայում արդիական համարվող հիմնախնդիրները` ակտիվային պորտֆելի օպտիմալացման խնդիրը, համակարգի գործունեության հուսալիության գնահատման մոդելի մշակման և ավտոմատացման հիմնահարցը:
Keywords: Technology