ՊԱՐԱՄԵՏՐԱԿԱՆ ՄԱՏՐԻՑՆԵՐԻ ՄՈՒՐ-ՊԵՆՐՈՈՒԶԻ ԿԵՂԾ ՀԱԿԱԴԱՐՁՆԵՐԻ ՈՐՈՇՄԱՆ ԵՂԱՆԱԿ` ՄԱՏՐԻՑԱՅԻՆ ՀԱՎԱՍԱՐՈՒՄՆԵՐԻ ԼՈՒԾՄԱՄԲ - Ա. Գ. Ավետիսյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Առաջարկված է պարամետրական մատրիցների Մուր-Պենրոուզի կեղծ հակադարձների որոշման պարզ եղանակ` հիմնված դիֆերենցիալ ձևափոխությունների վրա:
Keywords: Technology