ԼԱԲՈՐԱՏՈՐ ՋԵՐՄԱԿԱՅՈՒՆԱՑՈՒՑԻՉ - Ա. Ա. Սանոյան; Ռ. Հ. Սիմոնյան; Ս. Ն. Հայրապետյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Նկարագրված է միկրոպրոցեսորով ղեկավարվող, բարձր ճշգրտությամբ լաբորատոր ջերմակայունացուցիչ, որն ապահովում է 0,1օC կարգավորման ճշգրտություն և կարող է աշխատել մինչև 2 կՎտ հզորությամբ ջեռուցիչների հետ: Ունի կարգավորվող ջերմության թվային ցուցադրում և կարգավորման ընթացքի ձայնային և լուսային ազդանշանում: Սարքը կարող է աշխատել ինչպես մեծածավալ ջրային ջերմափոխանակիչով աշխատող ջերմակայունացուցիչների, այնպես էլ մանրադիտակների համար նախատեսված ջերմակարգավորվող հարթակների հետ միասին:
Keywords: Technology