ՀԻԴՐՈԳԵՆԵՐԱՏՈՐԻ ՌՈՏՈՐԻ ԲԵՎԵՌԻ ՆՈՐ ԿՈՆՍՏՐՈՒԿՑԻԱ - Գ. Գ. Գևորգյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Առաջարկվում է հիդրոգեներատորի ռոտորի բևեռի նոր կոնստրուկցիա, որի թիթեղներն ուղղանկյուն են և միջուկում տեղադրված են ռոտորի պտտման առանցքին զուգահեռ հարթության մեջ: Ռոտորի բևեռների պատրաստումը կատարվում է առանց թափոնների:
Keywords: Technology