ՕՊՏԻՄԱԼ ԿԱՌԱՎԱՐՄԱՆ ՎԱՐԻԱՑԻՈՆ ՀԱՇՎԻ ԽՆԴԻՐՆԵՐՈՒՄ ՖՈՒՆԿՑԻՈՆԱԼԻ ՓՈՓՈԽՈՒԹՅԱՆ ԳՆԱՀԱՏՈՒՄԸ ԱՐԳՈՒՄԵՆՏԻ ԵԶՐԱՅԻՆ ԱՐԺԵՔԻ ՇԵՂՈՒՄՆԵՐԻ ԴԵՊՔՈՒՄ - Ս. Ա. Սահակյան; Մ. Կ. Դարախչյան; Ա. Ս. Սահակյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Մշակված է օպտիմալ կառավարման համակարգերում արգումենտի եզրային արժեքի շեղումների դեպքում ֆունկցիոնալի արժեքի փոփոխությունների աստիճանային շարքով գնահատման մեթոդ:
Keywords: Technology