Обоснование выбора параметров динамической системы вибрационного сверления отверстий - О. И. Драчев; Г. В. Тараненко; В. А. Тараненко; А. Свиць (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Приводится модель динамической системы (ДС) вибрационного сверления отверстий и рассматривается алгоритм настройки параметров этой системы. Բերված է անցքերի թրթռագայլիկոնմանբ դինամիկական համակարգի մոդելը, վերջինիս պարամետրերի լարման ալգորիթմը և մշակման արդյունավետության վրա համակարգի տատանումների ազդեցության վերլուծությունը: The model of apertures vibrating drilling dynamic system, algorithm of this system parameter adjustment and the analysis of fluctuations influence on efficiency are shown.
Keywords: Mechanical engineering and machinery; Technology