Jica's Activities In Armenia And Azerbaijan (Comparative analysis) - Harutyunyan, Yeva (Քոփի Փրինթ)
Պաշտոնական Զարգացման Աջակցության ծրագիրը զարգացած պետություների կողմից զարգացող երկրներին տրամադրվող աջակցությունն է: ՊԶԱ–ի ծրագիրը Ճապոնիան իրականացնում է Միջազգային Համագործակցության Գործակալության ՃՄՀԳ) միջոցով՝ զարգացող երկրներին տրամադրելով դրամաշնորհներ, փոխառություններ և տեխնիկական աջակցություն:
Keywords: International relations; Azerbaijan; Armenia; Japan