An Armenian Manuscript In Japan - Karen Hamada (Քոփի Փրինթ)
Այս հոդվածը ներկայացնում է հեղինակի ընթացիկ հետազոտական նախագիծը Ճապոնիայի Օսակա քաղաքի Ազգաբանության ազգային թանգարանում գտնվող հայկական ձեռագրի վերաբերյալ: Թեև այս նյութը երկար տարիներ գտնվում է Ճապոնիայում, սակայն չի ուսումնասիրվել հայագետների բացակայության պատճառով։ Այն կարող է նոր համագործակցության սկիզբ դառնալ ճապոնացի և հայ գիտնականների միջև։
Keywords: Philology; Manuscripts; Medieval Armenian Literature