Possible Hittite Parallels Of Some Loanwords In Armenian Considered Iranian - Hmayakyan, Hasmik (ՀՀ ԳԱԱ Արևելագիտության ինստիտուտ)
Հոդվածում անդրադարձ է կատարվում հայերենում մի քանի իրանական համարվող փոխառությունների, որոնք, սակայն ունեն իրենց զուգահեռները նաև խեթերենում։
Keywords: History