Принципы построения организационной структуры управления программой - А. С. Гюрджян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Выявлены возможные варианты структуры системы управления программой. Рассмотрена возможность ее оптимизации. Սահմանված են պահանջները, վեր են հանված կառավարման համակարգի կազմակերպական կառուցվածքի հնարավոր տարբերակները, դիտակված են վերջինիս լավարկման հնարավորությունները: The requirements to the possible options of the structure of the management system are defined. The possibilities of its optimization are discussed.
Keywords: Technology