Ռեգեներացիոն ջերմա-էլեկտրաքիմիական աղբյուր - Մանասելյան, Խ. Հ.; Ղուլյան, Ա. Գ.; Սարգսյան, Ս. Ա. («Պոլիտեխնիկ» տպ.)
Նկարագրված է փոքր հզորությամբ էլեկտրական էներգիայի՝ ակտիվացված փայտածխային հիմքով ջերմա-էլեկտրաքիմիական աղբյուր, որը կարող է կիրառվել որպես առանձին էներգահավաք սարք, ինչպես նաև համակցվել էլեկտրական էներգիայի այլ աղբյուրների հետ: Описывается маломощный термоэлектрохимический источник электричества на основе активированного древесного угля, который может использоваться в качестве автономного устройства для сбора энергии, а также в сочетании с другими источниками электричества. A low-power thermo-electrochemical source of electricity based on activated charcoal, which can be used as a stand-alone device for energy harvesting system, as well as in combination with other sources of electricity is described.
Keywords: Էներգետիկա