Սկավառակաձև խարիսխով հաստատուն հոսանքի էլեկտրական մեքենա - Մ. Ե. Յոնդեմ (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Բերվում է նոր մշակված սկավառակաձև խարիսխով հաստատուն հոսանքի էլեկտրական մեքենայի կառուցվածքի, աշխատանքի սկզբունքի և փորձնական մանրակերտի պատրաստման նկարագրությունը: Приводится принцип действия и дается описание конструкции изготовленного макетного образца новой разработанной машины постоянного тока с дискообразным якорем.The operation principle and the description of the prepared mock up construction for the new direct current electrical machine with a disc shaped anchor are given.
Keywords: Electrical engineering; Electronics; Nuclear engineering; Technology