О методе исследования электромагнитного поля - М. А. Арамян; А. М. Арамян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Предложен физический метод исследования электромагнитного поля, позволяющий из линейных уравнений M=kN установить полную систему электродинамики Максвелла. Էլեկտրամագնիսական դաշտի հետազոտման համար առաջարկվում է ֆիզիկական մեթոդ, որը հնարավորություն է ընձեռում M=kN գծային հավասարումներից սահմանել Մաքսվելի էլեկտրադինամիկայի լրիվ համակարգը: A physical method for investigating the electromagnetic field allowing to set a full Maxwell equation system from linear equation M=kN is proposed.
Keywords: Technology