Թվային կոմպանդեր - Հ. Հ. Գրիգորյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Դիտարկվում է թվային կոմպանդերի կառուցման եղանակ, առաջարկվում են վերջինիս գործնական իրականացման ալգորիթմը և սխեման: Рассматривается метод построения цифрового компандера. Предлагаются алгоритм и схемы его практической реализации. A digital compander construction method is considered. The algorithm and circuit of its practical realization is proposed.
Keywords: Electrical engineering; Electronics; Nuclear engineering; Technology