Метод определения концентрации примесей в оптически прозрачных растворах - В. А. Арутюнян; Ш. Е. Бозоян; А. А. Кочарян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Представлен обобщенный метод определения концентрации примесей в оптически прозрачных растворах оптоэлектронным способом. Метод предполагает аддитивность присутствующих в растворе примесей. Ներկայացված է օպտոէլեկտրոնային եղանակով օպտիկապես թափանցիկ լուծույթներում խառնուրդների խտությունների որոշման ընդհանրական մեթոդ: Մեթոդը ենթադրում է լուծույթում առկա խառնուրդների ադիտիվություն: A generalized method of determination of admixture concentration in optically transparent solutions by an optoelectronic way is submitted. The method assumes the additivity of the admixtures present in the solution.
Keywords: Technology