Ջեռուցման ՋԷԿ-երից առաքվող ջերմաքանակի որոշման ճշգրտված մեթոդ - Ս. Ռ. Պապիկյան (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Առաջարկվում է ջեռուցման ՋԷԿ-երից ջերմության առաքման ռեժիմների ուսումնասիրությունն իրականացնել` հաշվի առնելով տվյալների անորոշությունը: Ստացվում են երկու՝ նորմատիվային և փաստացի միջակայքեր: Հաշվարկի արդյունքները նույնպես ստացվում են միջակայքերի տեսքով: Предлагается произвести исследование режимов отпуска теплоты отопительных ТЭЦ с учетом неопределенности информации. Получаются два интервала- нормативный и фактический. Результаты расчета получаются в виде интервала. The investigation of heat outlet regimes from heating HPP is proposed to carry out, taking into consideration the uncertainty of information. There will be two intervals; normative and factual. The results of calculations will also be obtained as intervals.
Keywords: Electrical engineering; Electronics; Nuclear engineering; Technology