Ս. Պետերբուրգում գեներալ-մայոր Ֆեդյուշկինին սուրբ Վլադիմիրյան երկրորդ աստիճանի շքանշանով, իսկ գեներալ-մայոր Սեմենկինին սուրբ Աննա առաջին աստիճանի շքանշքնով պարգևատրումները - Խմբ.-հրատարակիչ՝ Գրիգոր Արծրունի (Տպ. Ա. Ա. Միխելսօնի)
Ս. Պետերբուրգի պետական բանկի տարադրամի փոխարժեքը:
Keywords: «Մշակի» հեռագիրներ; Միջազգային ընկերութիւններ; Մշակ մատենագիտութիւն