Чистота поверхности при обработке двухлезвийным и безвершинным резцами - В. Г. Адамян; Г. М. Заимцян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Приводится сравнительный анализ шероховатости обработанной поверхности при работе двухлезвийным и безвершинным резцами. Բերվում է երկեզրանի և անգագաթ կտրիչներով մշակված մակերևույթների խորդուբորդությունների համեմատական վերլուծությունը: A comparative analysis of the processed surface roughness while using two-blade and topless cutting-tools is given.
Keywords: Technology; Mechanical engineering and machinery