Объектно-ориентированный подход к проектированию процессора виртуальной среды - А. Л. Балагёзян (ՀՀ ԳԱԱ հրատ.)
Рассматривается применение объектно-ориентированного подхода к проектированию интерпретатора виртуальной среды. Предложена и обоснована структура процессора виртуальной среды и получены его временные характеристики. Դիտարկվում է օբյեկտակողմնորոշված մոտեցման կիրառումը վիրտուալ միջավայրի ինտերպրետատորը նախագծելիս: Առաջարկված և հիմնավորված է վիրտուալ միջավայրի պրոցեսորի կառուցվածքը, ստացված են նաև վերջինիս ժամանակային բնութագրերը: Describes the application of object-oriented approach to designing virtual environment interpreter. The virtual environment processor is proposed and validated, and its time characteristics are obtained.
Keywords: Technology