Թիֆլիսի Սարաջևի տանը բռնկված հրդեհի վնասները - Խմբ.-հրատարակիչ՝ Գրիգոր Արծրունի (Тип. Главнаго Управленiя НамҌстника Кавказскаго)
Թիֆլիսում գիմնազիայի չքավոր աշակերտների օգտին կազմակերպված բարեգործական համերգը։ Իտալուհի ճանապարհորդ և գրող Կլարա Սերենայի Թիֆլիս ժամանելու և Քյուրքճյանի Անիի ավերակների ֆոտոգրաֆիական ժողովածուն ուսումնասիրելու մասին։ Ղազախի գավառի Կոթի գյուղի նոր պրիստավի շնորհիվ գողությունների պակասելու մասին: «Journal d՚ Orient» լրագրի մեջ տպվող Գ. Արծրունու դասախոսությունը գրքույկով հրատարակելու մասին։ Ս. Պետերբուրգի համալսարանի նախկին պրոֆեսոր Չուբինովի ռուսերեն լեզվով դասախոսությունը Թիֆլիսի Արծրունու թատրոնում։ Վիեննայի «Journal d՚ Orient» լրագրի թ. 43-ի համառոտ բովանդակությունը։
Keywords: Ներքին տեսութիւն; Ներքին լուրեր; Մշակ մատենագիտութիւն